DRAG RACING
AJOTILAISUUDET
ROAD SHOW RACING ENGINES
2 SEAT DRAGSTER
YHTEISTYÖKUMPPANIT
Sweden Internationals Part 2

Sweden Internationals Part 2


Sweden Internationals Part 2


Kesä alkaa kääntyä jo syksyn puolelle kun kauden viides osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna 23.-25.8. Ruotsin Tierpissä. Kilpailu on FIA EM-sarjassa toinen Ruotsissa ajettavista kilpailuista. Ruotsissa ajettiin viimeksi kesäkuun alussa ja sieltä kotiin tuomisina oli kolmas-sija ja uusi oma ennätys 4.07 s.


Lyhyen tauon jälkeen Hockenheimista siirrymme taas Euroopan parhaimmalle kiihdytysradalle. Kuljetuskalusto ajettiin Saksasta suoraan Tierpin radalle odottamaan tulevaa viikonloppua, ja Eagle team matkustaa radalle torstaihin mennessä.


Kilpailuun on ilmoittautunut 9 kuljettajaa viidestä eri maasta. Koska sunnuntain pudotuskierroksille pääsee mukaan vain 8 autoa taistelu hyvästä aika-ajo sijoituksesta on kovaa. Kukaan ei halua olla se yhdeksäs. Tulostaso tulee varmasti olemaan yhtä kova kuin ensimmäisessäkin Ruotsin kilpailussa. Nähtiinhän silloin yksi 3 sekunnin aika Stig Neergaardin ajamana.


Voit seurata kilpailun tapahtumia livenä osoitteessa http://www.eurodragster.com/live/2013scandinavianinternationals/default.asp ja Eagle Racing Motorsportin facebook ryhmässä.