ROAD SHOW RACING ENGINES
2 SEAT DRAGSTER
YHTEISTYÖKUMPPANIT
Alastaro Nitro Nationals

EM-sarjan kolmas osakilpailu ja Eagle Racing teamille tärkeä kotikilpailu. Paikalla oli paljon yhteistyökumppaneita, ystäviä ja nitrolle sielunsa myyneitä faneja. Lajittelu sujui hienosti ja top fuel dragsterimme olikin taas iskussa Alastaroa varten. Lajittelun toinen sija ajalla 4,285 s / 426 kmh. Pudotuskisan ensimmäisellä kierroksella vastassa oli tuttu Jari Halinen. Lähdöstä oli odotettavissa tiukka, mutta Jari sortui punavaloon ja Antti ajoi lähdöstä voittoon kisan nopeimmalla
noteerauksella 4,192 s / 457 kmh. Toisella kierroksella vastassa oli Englannin Liam Jones. Antti ajoi lähdöstä voittoon vaikka auto ylitti maalilinjan liekkimeressä. Moottorin alakerta oli pettänyt ja öljy+nitro seos paloi suurella liekillä. Auto kärsi sen verran pahat vahingot ettei sitä saatu kasaan finaalia varten. Micke Kågered saikin ajaa yksin helppoon voittoon. Kotikisan hopea jäi lämmittämään, mutta se voitto vielä kiersi.